Schramme Trends
Schramme Trends

3 generaties 'Schramme'

Het familiebedrijf 'Schramme' is een gevestigde waarde in en rond Nieuwpoort inzake binnenhuisinrichting & decoratie.  De basis van het bedrijf werd 60 jaar geleden gelegd door mijn grootouders Maurits & Elza Schramme.  Grootvader Schramme startte als zelfstandig schilder en met de ladder en verfpot aan de fiets doorkruiste hij Nieuwpoort en omstreken om menig huis aan de binnen en buitenkant op te fleuren.  Grootmoeder Elza startte in de Marktstraat in Nieuwpoort Stad hun winkel met verf, behangmaterialen en gordijnen. Zo was alles voorzien om een complete make-over van woningen en appartementen te realiseren.

Mijn ouders, Luc & Myriam Schramme trekken de lijn van mijn grootouders door, zijnde de tweede generatie.  Samen werkten ze aan de verdere uitbreiding van het bedrijf.  De naam Schramme werd een synoniem voor perfectie en stijlvolle afwerking van alle schilder & behangwerken. Ondertussen werd de winkel uitgebreid met een ruime keuze aan bed, bad & tafellinnen met oog voor detail, kwaliteit & innovatie!  Vandaag is het familiebedrijf aan zijn derde generatie toe.  Broer Bram heeft vaders voetsporen gevolgd en is medepartner.

In 2012 werd een tweede winkel opgericht in de Albert I Laan in Nieuwpoort Bad. Ik kreeg de kans om samen met mijn moeder dit mooie concept verder uit te bouwen. Decoreren, etaleren, kleurencombinaties, texturen, patronen en noem maar op zijn me met de paplepel ingegeven. 

Met veel trots heet ik U een warme welkom in onze boetiek en in onze webwinkel.  Mijn moeder en ik staan steeds klaar en maken je wegwijs in keuzes wat betreft het opsmukken van je interieur!

Warme, vriendelijke groeten

Tinne